Prethodni članak
Sljedeći članak

Jedna od ekonomski najrazvijenijih županija bit će partner KZŽ na ovogodišnjem Gospodarskom zboru!


Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić su danas održali radni sastanak na temu organizacije 32. Zagorskog gospodarskog zbora, na kojem će županija partner biti Zagrebačka županija.

„Zagrebačka županija je ekonomski jedna od najjačih u Hrvatskoj i izuzetno smo zadovoljni što će nam biti partner na ovogodišnjem Zagorskom gospodarskom zboru. Naslonjeni smo jedni na druge, imam sjajnu suradnju s kolegom Kožićem, te sam uvjeren da će nam sudjelovanje Zagrebačke županije na našem gospodarskom zboru dati jednu dodatnu vrijednost“, istaknuo je nakon sastanka župan Kolar.

„Suradnja Zagrebačke i Krapinsko zagorske županije uvijek je bila na zavidnom nivou, a ovim partnerstvom na Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini bit će prilika da pokažemo sve naše prednosti te da još jednom nešto naučimo jedni od drugih“, istaknuo je nakon sastanka župan Kožić te podsjetio da je Zagrebačka županija po kriterijima za razvijenost Vlade RH u samom hrvatskom vrhu.

32. Zagorski gospodarski zbor bit će održan od 12. do 14. rujna 2024. u Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina i na vanjskom igralištu, u organizaciji Krapinsko-zagorske županije, Grada Krapine, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina, Obrtničke komore Krapinsko- zagorske županije i Radija Kaj.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook