Prethodni članak
Sljedeći članak

Jandroković i Reiner izlaze iz dvotjedne izolacije, sutra su u Saboru

Nakon dvotjedne izolacije zbog potvrđenog pozitivnog nalaza na koronavirus, Gordan Jandroković sutra stiže u Hrvatski sabor. Samoizolacija je istekla i potpredsjedniku Sabora Željku Reineru


Nakon dvotjedne izolacije zbog potvrđenog pozitivnog nalaza na koronavirus, Gordan Jandroković sutra stiže u Hrvatski sabor. Samoizolacija je istekla i potpredsjedniku Sabora Željku Reineru, javljaju Vijesti.hr. Predsjednik Hrvatskog sabora krajem rujna završio je u samoizolaciji jer je predstojniku njegova Ureda potvrđena zaraza koronavirusom.

Osim Jandrokoviću, mjera samoizolacije određena je i potpredsjedniku Sabora akademiku Željku Reineru, tajniku Sabora Davoru Orloviću te četvorici djelatnika u kabinetu predsjednika Sabora. Kasnije se ispostavilo da Jandroković, koji prvotno nije pokazivao simptome bolesti, ipak jest pozitivan na koronavirus. Naposljetku je razvio blage simptome bolesti, a budući da je u djetinjstvu i mladosti imao kronični bronhitis, predsjednik Hrvatskoga sabora otišao je snimiti pluća. Nalaz mu je bio uredan.

Reinerov test na koronu je bio negativan, ali zbog mjera opreza ipak je ostao u dvotjednoj samoizolaciji.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook