Prethodni članak
Sljedeći članak

JACQUES HOUDEK O NOMINACIJAMA ZA PORIN: 'Tko su ti ljudi?'

Podsjetimo, glazbenik Nikola Vranić iz Zaboka, poznatiji pod umjetničkim J. R. August nominiran je za prestižnu nagradu Porin i to u pet kategorija


foto: screenshot Facebook (Jacques Houdek)

Dan nakon objave nominacija za Porin, oglasio se pjevač Jacques Houdek koji je ovogodišnjoj dodjeli sa svojim fanovima podijelio što misli o nominacijama. U videu koji traje oko 20 minuta, Houdek objašnjava kako za većinu ljudi s popisa nominiranih nije nikad čuo. – Ja doista ne znam više od polovinu tih imena koji su nominirani i tu nemrem ostati ne zatečen jer se ja pitam da kaj ja živim ispod kamena – govori Houdek i dodaje kako ovakve i slične nagrade gube na svojoj važnosti i smislu, da ga ljuti osjećaj da određeni klanovi među sobom diktiraju priču na glazbenoj sceni te tako koče istinske talente i to najčešće na samom početku njihovih glazbenih karijera.  - Nagrade najčešće odlaze krivim ljudima, a to itekako prepoznaje i publika koja je, sjećamo se, u povijesti davala na snazi i važnosti ovakvim izborima koji su se vjerno pratili i iščekivali cijelu godinu - rekao je.

Podsjetimo, glazbenik Nikola Vranić iz Zaboka, poznatiji pod umjetničkim  J. R. August nominiran je za prestižnu nagradu Porin i to u pet kategorija.  Ovaj iznimno talentirani zagorski kantautor nominiran je u kategoriji Album godine i to za album Dangerous Waters, u kategoriji  Novi izvođač godine, Najbolji album alternativne glazbe (album Dangerous Waters), za najbolju mušku vokalnu izvedbu za skladbu Crucify me te u kategoriji najbolji video broj. J.R.August predvodi tako ovogodišnju listu nominacija za Porin.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook