Prethodni članak
Sljedeći članak

[JAČANJE SURADNJE] Gradonačelnik Krapine ugostio korejsko izaslanstvo

Prijem je održan sa ciljem razmjene prijedloga mogućih projekata, promicanja korejsko-hrvatskih kulturalnih veza i širenja mreže poslovnih kontakata te jačanja suradnje u raznim područjima


U utorak 19. ožujka gradonačelnik Zoran Gregurović ugostio je izaslanstvo iz Južne Koreje koje su činili arhitekti, galeristi, grafički dizajneri i fotografi.

Prijem u Krapini dio je dvotjednog studijskog posjeta Hrvatskoj. Krapinu su posjetili Yang Hanmo, član Upravnog vijeća udruge korejskih arhitekata-dizajnera, te predavač na Hangkok University u Seoulu, Soonyoung Redden (arhitektica i predavačica na Hong Ik University, Eunsun Yoon (industrijska dizajnerica i fotografkinja sa Seoulskog sveučilišta), Hyunjoo Song (putopiskinja, fotografkinja sa Sung Kyun Kwan Universtiy), Sangho Lee (predsjednik tvrtke za proizvodnju nehrđajućeg čelika, fotograf sa Myung Ji University), Youngsok Kim (informatičar, grafički dizajner i fotograf sa Dankook University, Youngwoon Hwang (predsjednik Ji Sum galerije i fotograf na Chong Sin University) te Mijoung Kim (direktorica galerije Azit i fotografkinja sa Joongang University).

Prijem je održan sa ciljem razmjene prijedloga mogućih projekata, promicanja korejsko-hrvatskih kulturalnih veza i širenja mreže poslovnih kontakata te jačanja suradnje u raznim područjima.

Nakon prijma kod gradonačelnika izaslanstvo je posjetilo Muzej krapinskih neandertalaca.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook