Prethodni članak
Sljedeći članak

J.R.AUGUST: Bilo je fenomenalno, na kraju koncerta smo saznali da smo dobili dva Porina!

Za vrijeme jučerašnje dodijele Porina, J.R.August održao je koncert na Ljetnoj pozornici Tuškanac


Kao što smo još jučer pisali, naš mladi glazbenik iz Zaboka, J.R.August, osvojio je dva Porina za 2021. godinu, i to za najbolji koncertni album s albumom 'Uživo u Hrvatskom glazbenom zavodu', dok je njegov video spot za pjesmu 'Dangerous waters' proglašen najboljim u kategoriji.

Dodjela diskografske nagrade Porin održana je jučer u Zagrebu, a naš je Zabočan ponovo bio najbolji u konkurenciji, jer je osvojio Porine u obje kategorije u kojima je bio nominiran.

Za vrijeme dodjele, koju smo, uz broje nastupe uživo, pratili u prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji, J.R.August održao je koncert tek nešto dalje, na otvorenoj pozornici na Tuškancu.

Bilo nam je zbilja predivno sinoć! Publika je bila fenomenalna, raspoloženje kakvo se rijetko osjeti, a na kraju koncerta smo saznali da smo dobili 2 Porina, dakle fenomenalno! Nakon ovako dugog tamnog razdoblja, ovaj koncert nas je vratio u život – rekao nam je J.R.August, koji je i na društvenim mrežama zahvalio publici koja je pratila koncert, a mnogi su njemu uzvratili porukama u kojima mu zahvaljuju na posebnoj energiji s jučerašnjeg nastupa.

Glazbenik je najavio i sljedeći koncert, koji će se na Ljetnoj pozornici Tuškanac održati već ovog utorka, a pred njime je i koncertima rasprodano ljeto.

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook