Prethodni članak
Sljedeći članak

Iznenađenje za 20. godišnjicu braka: Kupila suprugu Golfa

Još uvijek je u šoku, naravno pozitivnom. Rekao mi je: 'Nemoj mi više pripremati iznenađenja, srce mi bude stalo' - kaže supruga Marijana


U ovo korona doba kada nas bombardiraju samo s rekordnim brojkama zaraženih evo jedna lijepa priča iz Bedekovčine. Marijana Babić svom je suprugu Zlatku za 20. godišnjicu braka pripremila veliko iznenađenje. Kupila mu je Golf 5, automobil koji si on već dugo 'mjerka.' Naravno, u svemu joj je pomogla ekipa dragih prijatelja.


A, suprug? Ostao je paf… Još uvijek je u šoku, naravno pozitivnom. Rekao mi je: 'Nemoj mi više pripremati iznenađenja, srce mi bude stalo' - smije se Marijana, koja jednostavno voli iznenaditi.
Za ovo iznenađenje nije znao, ni slutio. - Suprug je vozio Golf3 i planirao je promijeniti auto. Odlučila sam ga iznenaditi. Ekipica mi je pomogla izabrati i kupiti ga. U frendovoj radioni smo ga ispolirali i čuvali. Na godišnjicu braka kada je došao s posla smo ga dopeljali na vučnoj službi s mašnom u dvorište – ispričala je Marijana.

A ovu lijepu okruglu godišnjicu začinila je i živa glazba. Najbolja ekipa, kako ju je prozvala Marijana, pripremila je i bogat meni od gulaša, odojka, kolača, pijače… kako bi se ovih 20. lijepih bračnih godina dostojno proslavilo. Čestitamo Marijana i Zlatko! I nas ste 'osvojili'.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook