Prethodni članak
Sljedeći članak

Izborna skupština Turističke zajednice Općine Marija Bistrica


U petak je održana Izborna skupština Turističke zajednice Općine Marija Bistrica. Nakon otvaranja skupštine i pozdrava predsjednika Josipa Miličkog, koji tu dužnost obavlja po zakonskoj osnovi kao načelnik Općine, uslijedio je uz izbor radnih tijela same skupštine i izbor novih članova Turističkog vijeća.

Broj predstavnika svake skupine u Skupštini određuje se pak razmjerno visini udjela skupine u prihodu Zajednice, a pojedinu skupinu predstavljaju članovi sa najvećim udjelom prihoda unutar skupine. U sazivu Skupštine TZO Marija Bistrica u novom četverogodišnjem mandatu bit će 11 predstavnika članova Zajednice: Marko Akik i Ivana Višek iz hotela Kaj, Antonio Vedrina i Marko Kušić kao predstavnici ugostiteljske djelatnosti, Vladimir Vedrina kao predstavnik djelatnosti privatni smještaj i kampovi, Marijo i Katica Micak kao predstavnici ostalih djelatnosti neposredno povezanih sa turizmom, Tomislav Šimunić i Mirjana Meštrović kao predstavnici Usluga, Snježana Husinec kao predstavnica Starih zanata i Ivan Lacković kao predstavnik Proizvodnje i prometa.

Članovi turističkog vijeća se biraju iz redova članova Turističke zajednice, sukladno njihovoj stručnosti i/ili povezanosti s turizmom, a u novom sazivu to su: Marko Akik, Snježana Husinec, Katica Micak, Miroslav Štagar, Antonio Vedrina, Željko Cesar, Ivan Lacković i Tomislav Šimunić, a uz njih po funkciji i predsjendik Turističke zajednice Josip Milički.  

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook