Prethodni članak
Sljedeći članak

Ivan Cvetko, Robert Burić i Nenad Krznar iz Crossmintonskog kluba S.R.U.Z. na svjetskom prvenstvu u Budimpešti

Ostvarili su odlične rezultate


Svjetsko prvenstvo u crossmintonu održalo se u Budimpešti od 4.07 do 7.07.2019 na kojem su sudjelovale 24 države iz cijelog svijeta. Na svjetskom prvenstvu nastupilo je više od 500 igrača crossmintona iz raznih klubova koji su prvo kroz kvalifikacijske skupine u raznim kategorijama i u mečevima na ispadanje pokušali doći do same završnice prvenstva. Crossmintonski klub S.R.U.Z. iz Zaboka u sastavu Ivan Cvetko, Robert Burić i Nenad Krznar na svjetskom prvenstvu pružali su odlične mečeve i sa svojim nastupima mogu biti vrlo zadovoljni.

U kategoriji +40 Robert Burić u tri meča ostvario je dvije pobjede i prolazak u drugi krug natjecanja gdje je u neizvjesnom meču u dva seta izgubio od predstavnika Poljske. Ovo je za Roberta Burića za sada najveći uspjeh u crossmintonu jer je među 32 najbolja igrača u svijetu u kategoriji +40. Nenad Krznar u kategoriji +50 isto tako u tri meča ostvario dvije pobjede međutim zbog slabije razlike u setovima nije se plasirao u drugi krug natjecanja. Ove dvije pobjede isto je odličan rezultat za Nenada Krznara. Na žalost Ivan Cvetko nije ostvario niti jedenu pobjedu, ali je svojim odličnim igrama pružao veliki otpor u mečevima. - Ovo svjetsko prvenstvo je dokaz da crossmintonski klub S.R.U.Z. u ovom rekreativnom sportu postiže zapažene rezultate - rekli su iz S.R.U.Z-a.

Ovom prilikom crossmintonski klub S.R.U.Z. zahvaljuje Gradu Zaboku, Sportskoj zajednici grada Zaboka i partneru Happy Time Sport Caffeu što su klubu omogućili sudjelovanje na svjetskom prvenstvu.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook