Prethodni članak
Sljedeći članak

Igor Pelko HDZ – ov je kandidat za načelnika Općine Mače

Uz podršku općinskih organizacija Zagorske demokratske stranke i Narodne stranke – Reformista


Igor Pelko, predsjednik Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Mače, kandidat je za načelnika Općine Mače, uz podršku općinskih organizacija Zagorske demokratske stranke i Narodne stranke – Reformista.

„Kroz rad na terenu kao veterinar i u razgovoru sa sumještanima, prepoznao sam probleme koji ih tište te sam spreman staviti sebe na raspolaganje svim mještanima Općine Mače. Moja politika i program temeljiti će se u smjeru gospodarskog, poljoprivrednog, socijalnog oporavka i razvoja općine Mače. Smatram kako se sa sadašnjim proračunom, koji je decentralizacijom državnih sredstava, od strane Vlade Andreja Plenkovića, udvostručen u odnosu na proračunska razdoblja prije 2017.g., može učiniti puno više nego što trenutna općinska vlast to čini. Bila bi šteta da ta povećana sredstva ne iskoristimo za pripremu i provedbu kapitalnih projekata, obnovu postojeće infrastrukture, mjere za poticanje poljoprivredne proizvodnje i za ulaganje u mjere demografske obnove.

Kako smo ušli u novo proračunsko razdoblje Europske unije, gdje će nam biti dostupna rekordna sredstva kroz razne natječaje i programe, potrebna nam je čvrsta vizija razvoja naše općine, koju Vam nudim, zajedno s timom dokazanih i iskusnih osoba uz pojačanje s novim mladim i obrazovanim licima.

Pozivam sve moje sumještane, da nam se priključe, te svojim radom i sugestijama pomognu u izgradnji naše općine, jer općina je više od puke sadnje cvijeća. Općina su naše obitelji, naši putevi i zgrade, kuće i klijeti, naše drage udruge i sportski klubovi; i samo ako smo ZAJEDNO ZA MAČE, možemo nešto i promijeniti.“

Kandidat HDZ-a Igor Pelko je doktor veterinarske medicine, suprug i otac dvoje djece. Predsjednik je Općinske organizacije HDZ-a Mače od 2020. godine. Uživa podršku vrha stranke na čelu s premijerom Andrejem Plenkovićem. Podršku kandidaturi dao je i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a KZŽ i kandidat za župana Ernest Svažić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook