Prethodni članak
Sljedeći članak

Igor Jambrešić najavio kandidaturu za gradonačelnika Grada Klanjca


Poduzetnik Igor Jambrešić (46) najavio je svoju kandidaturu za gradonačelnika Grada Klanjca.

U gospodarsko-političkom životu grada Klanjca i Krapinsko-zagorske županije  prisutan je već duži niz godina. Predsjednik je HDZ-a Grada Klanjca, u četiri je mandata bio je član Gradskog vijeća, u tri mandata dopredsjednik Vijeća, u dva mandata član predsjedništva HDZ-a KZŽ, a član je i Županijskog odbora za poljoprivredu.

Sposobnost i kvalitete ovog visokoobrazovanog klanječkog poduzetnika potvrđuje i uspjeh perspektivnog obiteljskog branda prepoznatog diljem Hrvatske i šire. „Svojim znanjem, upornošću i dobrim upravljanjem stvorio sam stabilnu i uspješnu obiteljsku tvrtku. Smatram da istom snagom, voljom i željom mogu pomoći svojem kraju. Uspjeh koji sam postigao u privatnom poslu želim prenijeti na rodni grad i u tome vidim svoj poziv, ali i izazov“, rekao je Jambrešić.

 

Najavljuje i skorašnje predstavljanje svojega programa kroz strategiju razvoja u sljedeće četiri godine. Program će biti usklađen s programom aktualne Vlade, što mu garantira provedivost, a naglasak će biti stavljen na gospodarski i turistički razvoj, obitelj i demografsku politiku te brigu o onima koji su u najvećoj potrebi. Također, osigurat će i pravedan razvoj gospodarsko-komunalne infrastrukture u svim naseljima Grada Klanjca.

 „Plan nam je stvoriti dugoročnu platformu za gospodarski razvitak Klanjca i cijelog ovog kraja projektima koji će se financirati sredstvima iz EU fondova te proračuna RH i KZŽ. Iznimno visok gospodarski i turistički potencijal predstavlja priliku za razvoj ovog prelijepog gradića kojemu je, nažalost, ostalo vrlo malo značaja kojega je uživao u prošlosti kada je bio centar ovoga dijela Zagorja“, naglasio je Jambrešić te dodao da bi zbog toga povijest grada i njegovu kulturnu baštinu trebalo integrirati kao snažnu i prepoznatljivu turističko-gospodarsku granu.

 „Blizinu i povezanost s glavnim gradom RH Zagrebom, susjednom Slovenijom te većim i razvijenijima središtima našeg Hrvatskog zagorja moramo ojačati i pretvoriti u korist našega grada“, poručio je.

Jambrešić je uvjeren da će  kvalitetnom i transparentnom politikom zajedno sa svojim sugrađanima Klanjec uvrstiti na kartu modernih europskih gradova poželjnih kako za posjetitelje, tako i za kvalitetno življenje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook