Prethodni članak
Sljedeći članak

Hvatao konobaricu za stražnjicu! Sutkinja mu odredila šest mjeseci zatvora

Ruku zavlačio ispod njezine suknje


fotografija je ilustracija i nema veze s predmetnim događajem 

Josip (45) je proglašen krivim i osuđen na šest mjeseci zatvora jer je neprimjereno dirao konobaricu u kafiću, piše Danica.hr.

Izrečena mu je uvjetna presuda pa u zatvor neće ići ako u roku od dvije godine ne počini slično nedjelo. Josip je, inače, oženjen i ima djecu.

Prema presudi koja je donesena ovih dana, on je lani u srpnju bio s društvom u kafiću Maraskino u Lučkom od 15 do 21 sat te su konzumirali alkoholna pića.

“U nakani zadovoljenja vlastitog spolnog nagona, u više navrata, svaki put kada je konobarica prilazila stolu i posluživala ga, ne obazirući se na njezino odbijanje i upozorenja da ju ne dira, rukama ju dodirivao po licu, rukama i nogama te ruku zavlačio ispod njezine suknje.

Pri tome ju je dodirivao i hvatao za stražnjicu. Dakle, s drugom osobom bez njezina pristanka počinio je bludnu radnju, čime je počinio kazneno djelo protiv spolne slobode – bludnje radnje”, navela je sutkinja u presudi.

Sutkinja je tako prihvatila prijedlog državnog odvjetništva te Josipa osudila na šestomjesečni zatvor i plaćanje 100 eura troškova kaznenog postupka. Tijekom istrage ispitani su bludnik i žrtva te tri svjedokinje iz kafića koje su teretile Josipa.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook