Prethodni članak
Sljedeći članak

Hrvatske vode iz rijeke Krapine promptno očistile smeće koje je razbijesnilo župana


Priča o sramotnoj količini smeća u rijeci Krapini u Zaboku, a kojeg je vidio te ljutit fotografirao župan Željko Kolar, dobila je svoj sretan nastavak, nadamo se i kraj.

Podsjetimo, portal Zagorje.com u petak je objavio tekst kako je župan Kolar pobijesnio kada je u prolazu vidio da se na dijelu rijeke Krapine uz Prilaz dr. Franje Tuđmana, nasuprot benzinske postoja Crodux, skupila ogromna količina smeća.

Razgovarali smo tada sa županom Kolarom o tom problemu, a taj tekst možete pročitati na linku OVDJE.

Župan nam je rekao kako je odmah kontaktirao Tomislava Sutona iz Hrvatskih voda, koji je nadležan za naše područje, te ponudio i pomoć Krapinsko – zagorske županije da se to hitno očisti i sanira, no Suton mu je odgovorio da je to obaveza Hrvatskih voda te da će to oni napraviti sami.

I mi smo istog dana kontaktirali Sutona, a on nam je potvrdio da ga je župan upoznao s tim problemom te najavio kako će idućeg tjedna svo smeće biti očišćeno.

Ipak, Suton se, očito, dodatno založio za hitno rješavanje problema na kojeg ga je upozorio župan tako da su Hrvatske vode već jučer uklonile smeće i očistile korito rijeke Krapine na tom dijelu, što svakako zaslužuje pohvale.

 

 .

 .

Pročitajte još:

[TUŽNE SLIKE] Župan Kolar pobijesnio zbog smeća

u rijeci Krapini: 'Stao sam i nisam mogao vjerovati'

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook