Prethodni članak
Sljedeći članak

HDZ-ova načelnica na traktoru uvjerava da hrvatsko selo, zahvaljujući Plenkoviću, uopće ne propada


Načelnica Općine Vrpolje Ankica Zmaić krenula je u predizbornu akciju. Na svojem Facebook profilu objavila je video u kojemu vozi traktor. Zmaić navodi da je, zahvaljujući vladi Andreja Plenkovića, kod nas sve više mladih poljoprivrednika i ističe da mladi ostaju u ruralnim sredinama.

“Znate li da, prema posljednjim podacima, u Hrvatskoj imamo čak 30 posto više mladih poljoprivrednika nego prije? Revitalizacija, demografsko oživljavanje i sve što provodimo u lokalnim sredinama kao izdašne mjere za poljoprivrednike koje vlada RH osigurala na čelu s Andrejem Plenkovićem su omogućile da naši mladi ostanu u ruralnim sredinama.

Kao dugogodišnja općinska načelnica s puno iskustva u lokalnoj samoupravi, ali i kao žena i majka zalagat ću se za demografsku obnovu i jačanje obitelji, za ostanak mladih u Hrvatskoj i da mi žene ostvarimo za svako naše rođeno dijete godinu dana mirovinskog staža. Tu sam za vas”, navodi je Zmaić. Pozvala je građane da izađu na izbore i glasaju za one “koji su spremni za sve izazove”, biraju “stabilnost, Hrvatsku demokratsku zajednicu”.

Saborska zastupnica HDZ-a Zmaić osvojila je naslovnice hrvatskih medija prošle godine, kada je Plenkoviću posvetila hvalospjev. Slavonska HDZ-ovka Plenkovića je proglasila “snažnim i karizmatičnim liderom” kojeg oporbeni zastupnici napadaju zbog ljubomore i zbog toga što nisu kadri shvatiti njegovu genijalnost.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook