Prethodni članak
Sljedeći članak

HDZ oštro na Milanovića: ''Kao da nastupa neki kremljanski dužnosnik''


Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) reagirala je danas na izjave predsjednika Zorana Milanovića iz Vukovara da "Sjedinjene Države i NATO sudjeluju u posredničkom ratu protiv Rusije na teritoriju Ukrajine", a koje su prenijeli ruski mediji.

Na svojoj Facebook stranici HDZ je napisao:

''Milanović opet zvijezda ruskih režimskih medija! S vidnim zadovoljstvom prenose njegove jučerašnje izjave iz #Vukovar, koje se poklapaju sa službenim moskovskim narativom. Kao da nastupa neki kremljanski dužnosnik. „🇺🇸 i NATO vode posrednički rat protiv 🇷🇺 uz pomoć 🇺🇦“; „Sankcije protiv 🇷🇺 su apsurdne, njima se ne može ništa postići. Nisu pomogle ni protiv Miloševića...“; „Plan ne bi smjela biti smjena Putina - Plan ne bi trebale biti sankcije“; „Kako bih se trebao osjećati - kao rob Amerike?!“. Itd. Kremljanski mediji slave & hvale Milanovića i zbog protivljenja sudjelovanju 🇭🇷 u zajedničkoj 🇪🇺 misiji vojne pomoći 🇺🇦.

„Jučer je vaš mentor u Vukovaru, na dan priznanja 🇭🇷, napao čak i 🇺🇸. Vidim da to 🇷🇺 režimski mediji itekako ističu. Za vas zastupnike koji ste odbili pomoći 🇺🇦 imamo naziv 'Karijesovi mališani'. Svjesno ste izabrali stati na krivu stranu povijesti, i tu ćete sramotu morati nositi sve dok ste živi!“ - poručio je danas u #SaborRH premijer Andrej Plenković Nikoli Grmoji, jednom od najposlušnijih Milanovićevih mališana.

Prisjetimo se na kraju još jedne nedavne Milanovićeva izjave, u kojoj je zacijelo mislio na sebe, na svoja proruska stajališta & svoje mališane: „Ako hodaš kao patka, izgledaš kao patka & glasaš se kao patka, onda si - patka“.''

Sigurni smo da odgovor neće trebati dugo čekati.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook