Prethodni članak
Sljedeći članak

Grad Klanjec poziva: Šaljite svoje prijedloge i primjedbe na Proračun za 2022. godinu

Rok za slanje prijedloga i komentara je 10. prosinac


Grad Klanjec objavio je Javni poziv za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Proračuna Grada Klanjca za 2022. godinu i projekcije Proračuna za 2023. i 2024. godinu.

Svoje prijedloge, primjedbe i komentare možete u pisanom obliku na popunjenom propisanom obrascu Obrazac-za-sudjelovanje-zainteresirane-javnosti-Proracun-Grada-Klanjca-za-2022docx poslati na adresu Grada Klanjca, Trg mira 11, Klanjec (s naznakom: „Savjetovanja sa zainteresiranom javnošću – Prijedlog Proračuna Grada Klanjca za 2022. godinu i projekcija Proračuna Grada Klanjca za 2023. i 2024. godinu”) ili na e-mail adresu: [email protected] zaključno do 10. prosinca 2021. godine.
Predlagatelji se pozivaju da svoje prijedloge podnesu na način da su u skladu s načelom uravnoteženosti proračuna, tj. ako se želi predložiti povećanje izdvajanja za određenu aktivnost treba se predložiti smanjenje za neku drugu aktivnost.
Svi u roku pristigli prijedlozi razmotrit će se, a oni prihvaćeni, ukomponirati u konačni prijedlog koji će se proslijediti Gradskom vijeću Grada Klanjca na donošenje.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook