Prethodni članak
Sljedeći članak

Galerija grada Krapine ponovno otvorila svoja vrata

Posjet Galeriji je moguć uz poštivanje uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a u Galeriji može istovremeno biti maksimalno 10 posjetitelja


Zaključkom Vlade Republike Hrvatske o mjerama za pokretanje gospodarskih i drugih djelatnosti i aktivnosti u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19, usvojenom na sjednici održanoj 23. travnja 2020. i slijedeći upute Nacionalnog stožera Civilne zaštite, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Galerija Grada Krapine otvara se za posjetitelje.

Radno vijeme Galerije je od utorka do subote od 10 do 13 sati, a nedjeljom, praznikom i blagdanom je zatvorena. - Posjeta galeriji je moguća uz poštivanje uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo: strogo socijalno distanciranje, nošenje maski, dezinfekciju ruku, a u Galeriji može istovremeno biti maksimalno 10 posjetitelja. - U Galeriji se može razgledati dio fundusa recentnih likovnih umjetnika, stalni postav likovnih radova Vesne Sokolić i Milana Berbuča, zbirke pisanica, maski i origami radova kao i arheološka zbirka nalaza iskopanih na Starom gradu. U dvorištu Galerije izložene su skulpture Vjekoslava Rukljača – pozivaju iz Galerije.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook