Prethodni članak
Sljedeći članak

FOTO: Zabavno sportski vikend - još stignete doći danas


Jučer je počeo Zabavno sportski vikend, sa pregršt sadržaja na nogometnom igralištu i oko njega. Održan je ''Deklica kup'' – prvi nogometni turnir u Mariji Bistrici za djevojčice.

Na turniru uz dvije domaće ekipe nastupile su i mlade nogometašice Agrama, Brezovice, Bubamare, Dinama, Mladosti iz Zaboka, Ponikvi, i dvije ekipe Lavica. Prvo mjesto osovjio je Agram, koji je u finalu pobijedio Lavice 1, dok je treći bio Dinamo, koji je u borbi za to treće mjesto pobijedio Mladost iz Zaboka. Domaće ekipe Mladosti MB osvojile su peto i šesto mjesto. Odigran je i turnir u uličnoj košarci, Mbasket. U konkurenciji osam ekipa slavila je ekipa ''Zabok  park'', koja je u finalu sa 21:18 pobijedila ekipu ''Mokra braća'' iz Bistre. Treća je bila ekipa ''Balonaši'' iz Zagreba.

Jučer je organizirano i gledanje nogometne utakmice Hrvatska –Španjolska sa Eura u Njemačkoj, a nakon toga koncert je održala grupa Novi svijet. Dio Sportsko zabavnog vikenda je i besplatan zabavno-animacijski park za djecu i facepainting, koji je vrlo posjećen bio jučer, a na rasporedu je i danas. Od 14 sati na rasporedu je i Turnir u igri ''Čovječe ne ljuti se'', od 16.30 sati Susret mažoretkinja, a od 18 sati Predstava „Eko jelka i čarobna planeta“ kazališta Goranga. Tu je i Nedjeljno popodne uz „Šarene loptice“.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook