Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Pijan se traktorom zabio u Audi i potpuno ga uništio. Vozač Audia je teško ozlijeđen


Policija je u četvrtak priopćila kako je vozač audija (60) teško ozlijeđen u sudaru s traktorom kojim je upravljao pijani 40-godišnjak. Iz zaprimljene prijave ozljeda iz bolnice, kažu, proizlazi kako je 60-godišnji vozač automobila austrijskih oznaka u prometnoj nesreći u nedjelju oko 19.20 sati na kolniku županijske ceste između graničnog prijelaza Goričan i naselja Goričan teško ozlijeđen, piše Danica.

Protiv 40-godišnjeg vozača traktora zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

“Nesreću pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,69 promila skrivio je 40-godišnji vozač traktora, čakovečkih oznaka, s pridodanim priključkom za sjetvu. Vozač traktora u zavoju je djelomično traktorskim priključkom prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje prometa vozila iz suprotnog smjera. Uslijed opisane situacije u bočni dio traktorskog priključka prednjim bočnim dijelom udario je osobni automobil austrijskih nacionalnih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnji vozač. Ozlijeđeni vozač vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju te je utvrđeno da je teško ozlijeđen. U izvlačenju ozlijeđenog vozača iz osobnog automobila sudjelovali su pripadnici JVP-a Čakovec i DVD-a Goričan”, otkrili su iz policije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook