Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Donja Stubica zasjala u božićnom svjetlu, upaljene lampice u parkovima


U Donjoj Stubici jučer su upaljene lampice koje osvjetljavaju dva stubička parka, Park obitelji Feller i Park Jure Stubičanca.

Centar grada tako je prigodno ukrašen i osvijetljen s početkom vremena došašća, a paljenje lampica i ove je godine popratio prigodni program u Parku obitelji Feller, kojega su organizirali Grad Donja Stubica i Turistička zajednica područja Gupčev kraj.

Nastupile su Stubičke mažoretkinje Shelly, mališani iz Dječjeg vrtića Bubamara, Ženski vokalni sastav KUD – a Stubica i Puhački orkestar DVD – a Donja Stubica.

U parku se okupilo mnoštvo koje je imalo priliku razgledati izložbu anđela Jadranke Blagec, ali i počastiti se domaćim kolačima, fritulama, kuhanim vinom i čajem. U parku je postavljen i simpatični fotokutak kojega su uredili organizatori, također uz pomoć kreativke Jadranke Blagec.

Najmlađi su ipak najviše iščekivali paljenje lampica. Stoga su ih upalili upravo oni, uz pomoć gradonačelnika Nikole Gospočića, koji je svima poželio veselo vrijeme došašća, kao i ugodne i blagoslovljene blagdane.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook