Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTO] Biciklirao i bistrički načelnik

16. biciklijada Selnica-Gusakovec okupila 200-njak sudionika


Manifestacija ''Ljeto u Mariji Bistrici'' TZ općine Marija Bistrica i ove godine donijela je Biciklijadu Selnica-Gusakovec. 16. izdanje ove popularne biciklijade održano je jučer. Ove se godine okupilo 200-njak sudionika. Podsjetimo, ova popularna biciklijada starta tradicionalno u Gusakovcu kod Lojzekove hiže, a ruta od 10-tak km ima stajališta kod Obitelji Bajs i kod Tehnotoma, uz besplatno osvježenje na odmorištima.

Cilj je ponovno kod Lojzekove hiže. I ove godine pridružila se i PU KZ-e, čiji su službenici za prevenciju provodili evidenciju bicikala u sklopu preventivne aktivnosti "Biciklirajmo sigurno", uz savjete za sigurnu vožnju i samo zaštitno ponašanje vezano za krađe bicikla.

Biciklijadi se aktivno pridružio i načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički. Suorganizatori su i ove godine bili: Općina Marija Bistrica, DVD Selnica, GD Crvenog križa Donja Stubica, Lojzekova hiža, obitelj Bajs i obitelj Škvorc. Sudionici su zahvaljujući GD CK Donja Stubica mogli provjeriti tlak i šećer u krvi. 

FestivaLac i Trail ''Za dušu i tijele – Mirko Fulir''

Nakon biciklijade Selnica-Gusakovec slijede još dva događaja Ljeta u Mariji Bistrici. U petak i subotu 16. i 17. rujna na parkiralištu uz bistričku obilaznicu održat će se ''FestivaLac'', u organizaciji Caffe Bara Lac. Sve posjetitelje očekuje glazbeno zabavni vikend, uz Tamburaše Ni 5, ni 6 u petak, te band Putnici u subotu, kao i DJ-a Davida Brleka. FestivaLac će za sve prisutne ponovno pripremiti i vrhunsku uslugu pripreme najkvalitetnijih koktela. Zadnji događaj ''Ljeta u Mariji Bistrici'' ove godine je Trail za dušu i tijele Mirko Fulir, koji je na rasporedu u subotu 24. rujna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook