Prethodni članak
Sljedeći članak

Društvu Naša djeca Radoboj dodijeljeno 2.700 eura

Za projekt „Aktivni mladi za aktivnu zajednicu“


Ovo je godine Krapinsko-zagorska županija raspisala drugi javni poziv za prijavu prijedloga za Participativni proračun za mlade u suradnji sa Savjetom mladih Krapinsko-zagorske županije.

Na ovaj poziv prijavilo se Društvo Naša djeca Radoboj uz potporu Savjeta mladih Općine Radoboj s projektom „Aktivni mladi za aktivnu zajednicu“.

Ukupno je odobreno putem ovog poziva 11 projekata za mlade ocijenjenih najboljima od strane komisije putem evaluacije i kroz javno glasovanje koje je bilo dostupno na službenim stranicama Krapinsko-zagorske županije. Među odobrenim projektima nalazi se i projekt Društva Naša djeca Radoboj koji je ovim putem ostvario maksimalnu financijsku potporu u iznosu 2.700,00 EUR. Svečana dodjela ugovora bila je jučer u prostorima Društvenog doma u Mihovljanu, a ugovor je preuzela Ivana Hazulin Pospiš, članica Društva Naša djeca Radoboj.

Projekt „Aktivni mladi za aktivnu zajednicu“ usmjeren je na raznovrsne kulturne aktivnosti za mlade s ciljem veće uključenost mladih u život zajednice, kvalitetno i društvenokorisno provođenje slobodnog vremena, poticanje na aktivizam i inicijativnost. Realizacijom ovog projekta također će se potaknuti na druženje, socijalizaciju, razmijenu ideja, stjecanja novih prijateljstva i također aktivno uključivanje i preuzimanje odluka i odgovornosti u kreiranje budućih kulturnih sadržaja uz i poticaj na angažman u drugim aktivnostima i poljima.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook