Prethodni članak
Sljedeći članak

DRAMA PRED AMBULANTOM U BEDEKOVČINI: Muškarac dojurio automobilom i ženu na stražnjem sjedalu šakama udarao do besvijesti

Nitko nije mogao pomoći ženi jer je muškarac koji ju je tukao, imao pištolj


Najprije šok i nevjerica, a nakon toga osjećaj bespomoćnosti i mnoštvo pitanja kod liječnika, medicinskih sestara i pacijenata koji su se jučer par minuta prije 10 sati našli u ili ispred ambulante u Bedekovčini. Naime, u to je vrijeme baš bila pauza kad su začuli jureći automobil i njegovo zaustavljanje i poskočili su van vjerujući da je nekom jako zlo pa da mu brzo priteknu u pomoć. 'Doista, muškarac je vozio automobil, a na zadnjim sjedalima netko je ležao, vidjeli smo noge podignute na staklo i krenuli prema automobilu. No, tada je vozač izašao i počeo šakama tući osobu na stražnjem sjedalu automobila, a to je bila neka žena. Pitali smo zašto je tuče, a on je odgovorio da ga je iznervirala i nastavio je lupati šakama, pričaju nam očevici. Priskočio je tada i zubar i sa stolca čak i njegov pacijent. Svi su željeli samo jedno – pomoći ženi.

Nisu mogli pomoći


No, to se ipak nije dogodilo i nisu joj mogli pomoći. Naime, muškarac je imao na sebi jaknu na kojoj je pisalo 'Security', a isto takvu jaknu imala je i žena. 'Nismo uspjeli vidjeti o kojoj je zaštitarskoj tvrtki riječ. Muškarac je, pretpostavljamo, tražio prazno parkiralište kako bi mogao prebiti ženu, ali je došao na krivo parkiralište, baš ispred ambulante. Kako smo pretpostavljali da ima oružje kod sebe, nitko se nje usudio prići bliže. A kad je muškarac shvatio koliko ga ljudi gleda sjeo je ponovno na vozačevo mjesto i tako brzo, kako se dovezao, tako se i odvezao s parkirališta, ispričali su nam očevici koji, baš zbog nasilnog ponašanja čovjeka i pretpostavke da ima pištolj mole da im ne spominjemo imena kako se ne bi nekome od njih došao osvetiti. Ipak, netko se u tom šoku i nevjerici snašao i uspio je snimiti registarske oznake automobila, a sve je prijavljeno policiji.


Ako se to događa na javnom mjestu, što se događa u domovima?


'Ne možemo vjerovati da se tako nešto događa u 21. stoljeću. Mi svoje pacijente uglavnom poznajemo, ali ovi muškarac i žena bili su nam nepoznati. Tu smo da pomognemo ljudima, ali ovog puta nismo mogli pomoći ženi koja je bila pretučena, ma iz kojeg razloga, a ovaj je bio samo zato jer je nekoga 'iznervirala'. Ne znamo ni što su muškarac i žena jedno drugom, ali što god da jesu ili nisu teško je povjerovati da se to događa i to na tako javnom mjestu, što se tek događa u domovima nekih ljudi, šokirani su zdravstveni djelatnici i pacijenti koji su svjedočili ovoj drami.
Policija radi na slučaju. Prvo trebaju utvrditi na koga glasi automobil, a onda tko je u to vrijeme bio u automobilu. Tek tada će se znati što je na kraju bilo s pretučenom ženom, gdje je i kako je.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook