Prethodni članak
Sljedeći članak

Dodijeljena prigodna priznanja povodom Dana Općine Đurmanec


Vezano uz skromna događanja povodom obilježavanja Dana Općine, Župe i Škole, dana 22. travnja, u prostorijama Općine Đurmanec uručena su općinska priznanja koje je Općinsko vijeće dodijelilo istaknutim osobama za 2020. godinu.

Nagrada za životno djelo je dodijeljena:

VLADIMIRU VUZMU Za njegov doprinos u razvoju Općine, nekad Mjesne zajednice, odnosno za njegov rad, angažman i za postignute zapažene rezultate na području vatrogastva i promicanju vrijednosti demokratskog društva, koji je svojim upornim i uspješnim radom te nesebičnim zalaganjem u društveno-političkom životu Općine pridonio promoviranju ugleda Općine Đurmanec te je svojim nesebičnim, samozatajnim i humanim djelovanjem tijekom svog života postao svijetlim primjerom čovječnosti na ponos svog Đurmanca.

 

ZDRAVKU KRALJU Budući da je dosad 100 puta dobrovoljno dao krv te je svojim nesebičnim, samozatajnim i humanim djelovanjem kao dobrovoljni darivatelj krvi tijekom svog života postao svijetlim primjerom čovječnosti na ponos svog Đurmanca.

Plaketa Općine Đurmanec je dodijeljena:

Poduzeću „ŠIMIĆ & CO“ d.o.o. iz Đurmanca – gospodarskom subjektu koji je znatno pridonio razvoju gospodarstva i poduzetništva na području općine Đurmanec, za više od 30 godina
rada i postojanja čime su doprinijeli promoviranju ugleda Općine Đurmanec.

 

Obrtu „Transport RUDI“, vl. Rudolf Vešligaj iz Đurmanca – gospodarskom subjektu koji je znatno pridonio razvoju gospodarstva i obrtništva na području općine Đurmanec, za 30 godina rada i postojanja čime je doprinio promoviranju ugleda Općine Đurmanec.

Također, vezano za provedeni postupak ocjenjivanja najljepše okućnice i najuređenijeg vrta na području općine Đurmanec tijekom proljeća i ljeta 2020. godine, nadležna Povjerenstva su temeljem više obilazaka i uvida na terenu izvršile odabir te su vrijednim mještankama uručena prigodna priznanja i novčane nagrade.

 

NAJLJEPŠA OKUĆNICA:

1. mjesto: Dragica Krsnik, Hromec 47B

2. mjesto: Ivana Rodić, Đurmanec 90B

3. mjesto: Ivana Šafranko, Donji Macelj 54

 

NAJLJEPŠI VRT:

1. mjesto: Nadica Vešligaj, Hromec 91C

2. mjesto: Matilda Pavić, Lukovčak 64C

3. mjesto: Kristina Vešligaj, Hromec 73

                Mirjana Belošević, Podbrezovica 72D

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook