Prethodni članak
Sljedeći članak

[DJELOMIČNO UKINUTA SUSPENZIJA] Hajdaš Dončić ponovno je i službeno predsjednik zagorskog SDP - a, no 'odmetnici' nisu vraćeni u Predsjedništvo


Jučer je održan Glavni odbor SDP - a na kojem je Glavni odbor stranke djelomično ukinuo suspenziju Peđi Grbinu, Siniši Hajdaš Dončiću, Mihaelu Zmajloviću i Vedranu Babić. Njima su sada vraćena članska prava i prava na obnašanje lokalnih dužnosti, no nisu vraćeni u Predsjedništvo stranke.


Kako donosi Večernji.hr, na pitanje zašto im nije ukinuta suspenzija i na članstvo u Predsjedništvu, iz SDP - a su rekli kako su definirani određeni rokovi te da su uvjereni da će, kada ti rokovi isteknu, suspenzija biti potpuno ukinuta. Podsjetimo, četvorica SDP-ovaca u srpnju prošle godine suspendirana su na dvije godine zbog kritika na račun predsjednika SDP-a Davora Bernardića.


Zahvaljujući ublaženjoj suspenziji sva nabrojena četvorica moći će ponovno biti na stranačkim listama, a Mihael Zmajlović i Siniša Hajdaš Dončić opet su i službeno predsjednici stranačkih organizacija svojih županija, Zagrebačke i Krapinsko - zagorske.

Za komentar smo pitali i Sinišu Hajdaša Dončića koji čitavu situaciju nije htio komentirati.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook