Prethodni članak
Sljedeći članak

Dječji vrtić Zipkica od ponedjeljka počinje s ponovnim radom

Nakon mjere privremenog zatvaranja Dječjeg vrtića Zipkica (uz osiguranje dežurstva) donosi se Odluka o početku rada Dječjeg vrtića Zipkica


Nakon mjere privremenog zatvaranja Dječjeg vrtića Zipkica (uz osiguranje dežurstva) donosi se Odluka o početku rada Dječjeg vrtića Zipkica. On počinje s radom u ponedjeljak 11. svibnja.

- Dječji vrtić Zipkica dužan je pridržavati Uputa za sprečavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te drugih mjera i odluka nadležnih vezano uz sprečavanje i suzbijanje epidemije bolesti. Roditelji djece s prebivalištem na području grada Zaboka koji neće djecu dovoditi u vrtić odnosno koji neće koristiti usluge Dječjeg vrtića Zipkica oslobađaju se obveze plaćanja učešća u financiranju cijene vrtića do kraja mjeseca svibnja 2020. godine – poručili su iz Grada Zaboka.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook