Prethodni članak
Sljedeći članak

Dječji vrtić Rožica u Velikom Trgovišću prošao je tehnički pregled i spreman je za otvaranje

Uređeno je i dvorište s dječjim igralištem i ovdje će naši najmlađi moći vrlo ugodno provoditi vrijeme – nadam se čim prije, kaže načelnik Robert Greblički


Radovi na rekonstrukciji i dogradnji Dječjeg Vrtića Rožica završeni su. Podsjetimo, radovi su započeli u ožujku prošle godine, a riječ je o projektu za kojeg je Općina Veliko Trgovišće ostvarila sufinanciranje s 3,2 milijuna bespovratnih sredstava preko mjere Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju preko mjere 7.4.1.

- Vrtić je prošao prošao tehnički pregled i spreman je za otvaranje. Ovime bi trebali zadovoljiti trenutne potrebe na području općine Veliko Trgovišće. Na čekanju smo imali 70 - ero djece. Dograđeno je novih cca 350 m2. Nadam se da će ova situacija čim prije proći i da ćemo početi raditi u punom kapacitetu. Isto tako, u potpunosti je završeno uređenje dvorišta s dječjim igralištem, gdje smo sufinanciranje ostvarili preko Ministarstva demografije. Možemo reći da imamo jednu cjelinu gdje će naši najmlađi moći vrlo ugodno provoditi vrijeme – nadam se čim prije – zaključio je načelnik Općine Veliko Trgovišće Robert Greblički.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook