Prethodni članak
Sljedeći članak

[DJEČJA ORONOTA] Najbolje su otpjevale Andreja Kundija iz Lepoglave i Korina Koprivnjak iz Oroslavja

Na Dječjem festivalu u Oroslavju natjecalo se deset djevojčica od 5 i pol do 15 godina


Po prvi puta danas je u Oroslavju održan Dječji festival Oronota. Na pozornici na gradskom trgu nastupilo je deset djevojčica u dobi od 5 i pol do 15 godina, s područja Krapinsko – zagorske županije, ali i izvan nje.

Najbolje su bile Andreja Kundija i Korina Koprivnjak. Andreja iz Lepoglave osvojila je najviše glasova od strane žirija, koji su činili Bosiljka Pavlović, Pia Kartelo i Valentino Žlabur. Žiri je drugo mjesto dodijelio Sari Majsec, a treće Karli Roginić.

Sasvim drugačije glasala je publika, koja je najviše glasova dala Korini Koprivnjak iz Oroslavja. Prema glasovima publike, drugo mjesto pripalo je Mati Krušelj, a treće je osvojila Sarah Medved.

Neke su se natjecateljice predstavile dječjim pjesmicama, druge hitovima s domaće glazbene scene, a one malo hrabrije čak i ponekim stranim hitom. Mnogobrojna je publika bodrila svoje kandidatkinje, ali i pljeskom nagradila sve natjecateljice, njihov trud i interpretaciju.

Osim djevojčica koje su osvojile prva tri mjesta, nastupile su još i Ema Beketić i Marta Jaković u duetu te  Mila Prpić Babić i Karla Barbier.

Oronotu su organizirali Turistička zajednica grada Oroslavja i Grad Oroslavje, uz pokrovitelje TPK Orometal i AquafilCRO.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook