Prethodni članak
Sljedeći članak

[DIVNA GESTA] Westgate donirao 25 tisuća kuna dječjoj bolnici u Gornjoj Bistri

Donaciju je preuzeo ravnatelj bolnice Renato Mittermayer

U Westgate shopping cityju jučer je izvršena primopredaja donacije Trgovačkog centra Zagreb u iznosu od 25 tisuća kuna Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Kako je rekao Denis Čupić, direktor F.O. / Grupe, tvrtke koja upravlja Westgateom, odlučili su donirati sredstva onima kojima je najpotrebnije. Ćupić je pozvao poslovne partnere da se ugledaju na ovaj primjer. Donaciju je preuzeo ravnatelj bolnice Renato Mittermayer koji je izrazio veliku zahvalnost Westgateu. - Bolnica Bistra skrbi o 107 najteže bolesne djece u Hrvatskoj i nadam da da će drugi partneri pomoći našoj djeci. Nadamo se izgradnji nove bolnice koja je smještena u dvorcu Oršić jer nam treba novi prostor. Dobili smo prostor od 64 tisuće kvadrata u blizini ovog trgovačkog centra i nadam se da će nam budućnost biti bolja i za nas i za našu djecu - istaknuo je Mittermayer.
Dodajmo kako je Ćupić zahvalio svim poslovnim partnerima na odličnoj suradnji i istaknuo kako mu je drago da se polako vraća život u Westgate te kako bilježi sve veću posjećenost.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook