Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas je jedna velika obljetnica! Stigle i čestitke


Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i glavni ravnatelj policije Nikola Milina svim su hrvatskim braniteljima čestitali 28. obljetnicu vojno-redarstvene operacije Bljesak, poručivši da osjećaj ponosa ne blijedi i da ostaje zauvijek utkan u srž hrvatskog naroda, piše Index.

Zbog doprinosa branitelja, operacija Bljesak upisana je u povijest kao veličanstvena, istaknuli su Božinović i Milina u zajedničkoj čestitci obiteljima poginulih, nestalih i umrlih branitelja, ali i samim braniteljima, pogotovo onima koji su sudjelovali u toj operaciji.

“Operacija Bljesak je baš poput bljeska munje pred nadolazeću Oluju najavila hrvatsku pobjedu u Domovinskom ratu” naglasili su dodavši kako su u njoj hrvatski branitelji, vojnici i policajci specijalci pokazali koliko su jaki, spremni i sposobni osloboditi svoju mladu državu i željni podariti mir svima koji ju zovu domovinom.

 Iako je prošlo skoro tri desetljeća, kažu Božinović i Milina, danas u našim mislima posebno mjesto imaju oni čije su rane zbog gubitka još uvijek svježe, a to su obitelji poginulih vojnika i policajaca specijalaca.

“Zbog požrtvovnosti njihovih najmilijih, pojedinaca koji su dobrobit Domovine stavili ispred svoje vlastite, riječi poput domoljublja i hrabrosti imaju novu dimenziju značenja”, naveli su istaknuvši kako “upravo zbog njih ne smijemo zaboraviti i ne smijemo prestati obilježavati sve pobjede koje su izborili tijekom Domovinskog rata”.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook