Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas iznenada preminuo načelnik Stubičkih Toplica Vladimir Bosnar

Jedan od zagorskih načelnika s najduljim načelničkim stažem, Vladimir Bosnar iz Stubičkih Toplica, danas je iznenada preminuo za vrijeme službenog sastanka u Zagrebu


Načelnik Općine Stubičke Toplice, Vladimir Bosnar, preminuo je danas u Zagrebu za vrijeme službenog sastanka, potvrdili su nam njegovi suradnici, još uvijek u nevjerici. Načelnik je, kažu, danas otišao u Zagreb na sastanak vezan uz Urbanu aglomeraciju Zagreb u koju je uključena i Općina Stubičke Toplice. Za vrijeme sastanka, otišao je na toalet u kojem su ga, nakon što se neuobičajeno dugo nije vraćao, pronašli mrtvog. Uzrok smrti tek se treba utvrditi, no njegovi poznanici nagađaju da je riječ o srčanom udaru.

Vladimir Bosnar, inače, rođen je 13.11.1956. godine, a ovo mu je bio već šesti uzastopni mandat na čelu Općine Stubičke Toplice, a s obzirom na visoki postotak glasova koje je osvajao na izborima, očito je bio vrlo omiljen među svojim sumještanima.

Upravo je jučer, prilikom svog posljednjeg intervjua, kojeg je dao za sljedeći broj tiskanog izdanja Zagorskog lista, rekao da se osjeća odlično i da na predstojećim lokalnim izborima ide po još jedan mandat, a nakon njega u mirovinu.

Njegova iznenadna smrt šokirala je čitavi stubički kraj, a posebno njegove Topličane, koji su vijest o smrti svog načelnika primili s nevjericom.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook