Prethodni članak
Sljedeći članak

BUDITE OPREZNI U PROMETU: Vikend je bio užasan


Ovo stvarno nije bio dobar vikend u prometu u KZŽ. Osim nesreće u kojoj je smrtno stradao mladi vozač motocikla, i o čijim smo detaljima već pisali ovdje, evidentirano je na prometnicama KZŽ tijekom vikenda još sedam prometnih nesreća.

Tri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom, a do njih je došlo u Velikoj Vesi zbog neprilagođene brzine te u Oroslavju i Bedekovčini uslijed nepropisne vožnje u natrag.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Selnom jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede, dvije osobe teške tjelesne ozljede, a do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine.

U Vidovcu Krapinskom do prometne nesreće je došlo isto tako zbog neprilagođene brzine u toj nesreći jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Turnišću vozač je uslijed neprilagođene brzine sletio vozilom s kolnika i zadobio lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobio je vozač u prometnoj nesreći do koje je došlo u Velikoj Vesi zbog oduzimanja prednosti prolaska, dok je vozač koji je skrivio tu nesreću upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1,77 promila, objavila je danas zagorska policija.

Tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirano je jedno kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, jedno kazneno djelo krađe, jedno kazneno djelo teške krađe, jedno kazneno djelo računalne prijevare i jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.  

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti su četiri prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook