Prethodni članak
Sljedeći članak

Brzi testovi na koronu i testovi na antitijela još dostupniji

Zbog izuzetnog interesa građana i pravnih osoba Poliklinika Breyer u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Krapina odlučili su biti dostupniji i promijeniti radno vrijeme


Zbog izuzetnog interesa građana i pravnih osoba Poliklinika Breyer u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Krapina odlučili su biti dostupniji i promijeniti radno vrijeme za brzi test Antigen SARS-CoV-2 i test na Antitijela na SARS-CoV-2.

Pretraga Antigen SARS-CoV-2 test ima osjetljivost i specifičnost preko 96% i preporuča se osobama koje imaju neke od simptoma. Cijena za građane je 300,00 kn. Brisevi će se uzimati utorkom i četvrtkom u Gradskom društvu Crvenog križa Krapina, Frana Galovića 7d, Krapina, 1 kat – terasa u vremenu od 8.00-10.00 sati. Za testiranje se nije potrebno naručivati. Ponedjeljak, srijeda i petak biti će dodatno dostupni za pravne osobe i sve one kojima je HITNO potreban taj test. Za navedene dane potrebno se naručiti na broj 049/371-141.

Nalazi se dobiju istog dana e-mailom ili osobnim dolaskom u Gradsko društvo Crvenog križa Krapina. Pretragom Antitijela na SARS-CoV-2 može se utvrditi prisustvo antitijela na virus koji uzrokuje bolest Covid-19. Test daje kvantitativni rezultat koji se odnosi na sve tipove antitijela IgG, IgM i IgA. Osjetljivost testa je visoka ukoliko se test radi dovoljno dugo nakon izlaganja virusu. Pretpostavlja se da je najčešće potrebno barem 10 dana nakon pojave simptoma za pojavu antitijela. Cijena za građane je 235,00 kn. Uzorci se uzimaju utorkom i četvrtkom od 10.00-11.00 sati u Gradskom društvu Crvenog križa Krapina, Frana Galovića 7d, Krapina, 1 kat. Za testiranje potrebno se naručiti na broj 049/371-141. Nalazi se dobiju istog dana e-mailom ili osobnim dolaskom u Gradsko društvo Crvenog križa Krapina.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook