Prethodni članak
Sljedeći članak

[BOŽIĆNI PROGRAM ZA DJECU] Najmlađi pjevali, plesali, zabavljali se s Djedom Mrazom, u radionicama i oslikavanju lica

Božićna bajka u Gupčevom kraju najviše je oduševila najmlađe posjetitelje, navečer još slijedi koncert sestri Husar


Nastavljena su danas adventska događanja u Gupčevom kraju. Božićna bajka tijekom cijeloga dana odvija se u Sportskoj dvorani u Donjoj Stubici, gdje je dnevni dio programa posvećen najmlađima.

Puno je tu bilo radionica u kojima su djeca izražavala svoju kreativnost, djevojčice su se najviše veselile oslikavanju lica, a bili su tu i šareni baloni.

Edukativno – zabavnu predstavu MC show – Božić s youtuberima Markom Vuletićem i Nikom Ilčić odigralo je Kazalište La la land, a program su za svoje roditelje, djedove i bake te sve posjetitelje pripremili najmlađi. U pjesmi i plesu, igrokazima i svirkama nastupili su DV Bubamara, OŠ Donja Stubica, OŠ Matija Gubec Gornja Stubica, DND Donja Stubica, Stubičke mažoretkinje Shelly, PŠ Dobri Zdenci  Dječja folklorna skupina KUD – a Stubica 'Tičeki'.

Naravno da ovakvo događanje ne može proći bez glavne zvijezde Božića, Djeda Mraza koji je svojim pošalicama i darovima uveseljavao djecu koja su s njim rado popričala i fotografirala se.

Na velikom božićnom sajmu s preko 30 izlagača posjetitelji su mogli za sebe odabrati zaista svašta, od vina, meda, domaćeg ulja, ukrasa i još mnogo toga. Svoje su štandove izložili OPG – ovi, obrti s rukotvorinama i nakitom, udruge s domaćim kolačima, škole i vrtići te pojedinci.

Program se nastavlja u večernjim satima, stoga ako već niste odredili kamo ćete večeras, dođite svakako u Donju Stubicu u Sportsku dvoranu, gdje će od 19 sati koncert održati sestre Ivana i Marija Husar. Ulaz je besplatan.

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook