Prethodni članak
Sljedeći članak

'Božićna vila' darivat će potrebite školarce. Uključite se!


Iza Udruge Sveta Ana Lobor pet je uspješno provedenih akcija pod nazivom "Božićna vila" u kojima su osigurali darove za potrebite učenike u osnovnim školama proteklih godina. Obzirom na izuzetno velik odaziv prethodnih godina, u tijeku je i šesta Božićna vila.

Uz djecu iz Udruge Sveta Ana darujemo i učenike osnovnih škola, njih 169 i to iz OŠ Franje Horvata Kiša Lobor, OŠ Ante Kovačića Zlatar, OŠ Zlatar-Bistrica, OŠ Ljudevit Gaj Mihovljan, OŠ Konjščina, OŠ Budinščina, OŠ Bedekovčina, te ove godine dodatno i OŠ Side Košutić Radoboj.

- Cilj naše akcije je barem na kratko razveseliti naše najmlađe, stoga budimo i ove godine razlog nečijeg osmijeha. Kako se bliži najljepše doba godine, ono božićno, nekako se svi veselimo blagdanskom stolu, kolačima, druženjima, poklonima i toplini doma, ali nažalost ima onih koji blagdane ne mogu provesti na taj način. Baš iz tog razloga smo tu, zajedno im možemo uljepšati barem malo taj blagdanski ugođaj i priuštiti neizmjerno veselje i čaroban osmijeh na licu djece dok otvaraju poklon svoje "Božićne vile". I ove godine smo zato tu mi, ali i Vi! Učinimo im sretan Božić! Sve što trebate učiniti da biste postali i Vi “Božićna vila” je odabrati redni broj djeteta. Na navedenom popisu niže možete odabrati djecu koju želite darivati bilo slatkišima, igračkama, odjećom... Na Vama je da odlučite što želite pokloniti. Također napominjem da je zadnji dan za predaju poklona 19.12. kako bismo ih stigli sve na vrijeme razvrstati i dostaviti po školama.

Molimo Vas da se oko odabira rednog broja djeteta i preuzimanja poklona javljate isključivo u inbox facebook profila (Mateja Posarić, Sveta Ana Lobor), kako bismo se lakše dogovorili. Jer osmijeh na dječjem licu ima neprocjenjivu vrijednost – poručuju iz Udruge.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook