Prethodni članak
Sljedeći članak

BOLNICA U STUBAKIMA: 'Ovog ponedjeljka krećemo s potpunim programom rehabilitacije'

Ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice Davor Gredičak osvrnuo se na situaciju u toj bolnici


Ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice Davor Gredičak osvrnuo se na situaciju u toj bolnici.

- Sa zadovoljstvom mogu reći da je bolnica ovog ponedjeljka započela s radom i s prijemom pacijenata. Testirani su svi djelatnici i svi su negativni. Bolnica je u potpunosti dezinficirana i krenulo je punjenje bolnice pacijentima. Na današnji dan imamo ondje već 54 pacijenta. Prijem je pod strogim uvjetima gdje svaki pacijent koji dolazi bilo iz zagrebačkih bolnica bilo da dolaze od kuće moraju biti istestiran i unatrag 48 sati test mora biti negativan. Nailazimo na određene problem budući da su određeni doktori opće medicine iz Zagreba dobili naputak da se ne testiraju pacijenti – rekao je Gredičak da je ispred Stožera postavljeno pitanje može li taj naputak biti unificiran jer, rekao je, da neki pacijenti za testiranja izdaju uputnice, neki ne. Kaže da što se tiče Poliklinike pacijenti dolaze od kuće, u ponedjeljak je otvorena jednna fizijatrijska ambulanta i ambulantu za ultrazvuk. – Ovaj  ponedjeljak počet će raditi kompletna Poliklinika kao i ambulante fizikalne terapije. Ovog ponedjeljka krećemo s potpunim programom rehabilitacije pod držanjem strogih epidemioloških mjera – rekao je ravnatelj dodajući da je izrađeno 18 protokola za pacijente i osoblje bolnice.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook