Prethodni članak
Sljedeći članak

Bogatiji za desetke tisuća eura: Vrijedan dobitak stigao u Oroslavje


Prošlog tjedna dva su dobitnika posjetila glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije kako bi podigli svoje vrijedne dobitke.

U Lotu 7 sreće je imao dobitnik koji je u 91. kolu, 15. studenog, osvojio 50.000,00 eura. Da je osvojio značajnu svotu otkrio je dok je pratio televizijsko izvlačenje: „Kako su se izvlačili brojevi, tako se i meni razvukao osmijeh na licu“ priznao je dobitnik koji je pogodio 6+1 na Lotu 7. Svoje brojeve bira nasumično, a da će se jednom izvući oni pravi uvijek se potajno nadao: „Tko ne igra ne može ni dobiti, zato ću ja nastaviti i dalje igrati po svom“ izjavio je, kažu u Hrvatskoj Lutriji.

Drugi dobitnik podignuo je Jackpot dobitak u igri Sve ili Ništa u iznosu od  80.000,00 eura. U jednoj od četiri odigrane kombinacije nije pogodio niti jedan od izvučenih 11 brojeva: „Sve sam promašio, ali sam ipak osvojio Jackpot“ izjavio je sretni dobitnik. Vijest o dobitku proširila se društvenim mrežama, a kada je shvatio da je upravo njegov listić dobitni ostao je opušten: „Svaki igrač se potajno nada da će osvojiti dobitak, pa tako sam i ja. Zato sam ostao smiren kad sam saznao za Jackpot, sreća je pronašla put do mene“ zaključio je.

U igri Sve ili Ništa svaki dan imate priliku osvojiti Jackpot od 80.000,00 eura (602.760,00 kn). Večeras je novo izvlačenje Lota 7 za Jackpot u iznosu od 1.200.000,00 eura (9.041.400,00 kn), poziva Lutrija. 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook