Prethodni članak
Sljedeći članak

[BOGAT PROGRAM POVODOM DANA OPĆINE] U Tuhlju koncert Ivana Zaka, Dječji i Sajmeni dan te još mnogo toga


Općina Tuhelj slavi Dan općine i tim su povodom organizirana brojna događanja na području općine.

U petak 9. kolovoza s početkom u 21 sat koncert će održati Ivan Zak, a predgrupa će biti 'Šarmeri'. Mjesto održavanja je ispred DVD-a Tuhelj, a organizatori su Turistički centar Tuhelj i Općina Tuhelj.

Sljedeći dan, u subotu 10. kolovoza tu će biti događanja za najmlađe i ljubitelje sporta. Na prostoru osnovne škole i igrališta održat će se Dječji dan s prikazom starih igara, radionica i pečenje kukuruza.

I koncert Ivana Zaka kao i Dječji dan se održavaju u sklopu aktivnosti Lokalnog programa za mlade Općine Tuhelj.

U 19 sati će se na igralištu u Trstenom održati nogometni turnir. Organizator je Kuburaška udruga 'Munja' iz Tuhlja.

Nedjelja 11. kolovoza rezervirana je za sajmeni dan na prostoru ispred DVD-a Tuhelj. Organizatori su Turistička zajednica područja Općina Tuhelj, Grada Klanjca i Općine Veliko Trgovišće.

Svečana sjednica općinskog vijeća povodom Dana općine Tuhelj održat će se u utorak 13. kolovoza s početkom u 17 sati u sportskoj dvorani osnovne škole.

U srijedu 14. kolovoza će se s početkom u 19 sati održati sveta misa u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, a nakon nje slijedi koncert KUD-a 'Naša Lipa' Tuhelj u crkvi.

Događanja završavaju u četvrtak 15. kolovoza s procesijom s tronom i kipom Majke Božje i svečanom misom koju će s početkom u 11 sati predvoditi vlč. Josip Čulig iz Velikog Trgovišća. Nakon svečane mise, slijedi zabava kod lovaca i vatrogasaca, a nastupaj 'Zvuci Zagorja' i 'Ansambl Zagorje'.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook