Prethodni članak
Sljedeći članak

[BODRITE ŽUTE] Košarkaši Zaboka u petak igraju protiv Zadra, najmlađima i darovi za sv. Nikolu

Prijenos utakmice je i na Arena sportu


Košarkaši Zaboka u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku u petak 6. prosinca u 18 sati igraju utakmicu protiv Zadra. Nećemo biti posebno pametni ako kažemo da su gosti favoriti u ovoj utakmici, no bila je i Cibona, pa je pala. Zabok se očito rekordnom pobjedom protiv Škrljeva odmaknuo od krize, što je dokazala i utakmica protiv Cibne, pa "puleni" Ivana Tomasa sada pršte od samopuzdanja.


No samo samopuzdanje neće biti dovoljno za novo čudo. Bit će tu potrebno puno koncentracije, discipline i truda, čega nadamo se neće nedostajati "žutim lavovima". Zadrani su u desetom kolu tijesno slavili protiv Gorice (67:61), što pokazuje da nisu nedodirljivi. No za uspjeh će se trebati poklopiti puno toga. Prije svega dobra obrana, a potom će trebati zaustaviti odličnog Ivanova, pa Allena i sve bolje Fundića. Čak su tri igrača Zadra u povijesti branila boje Zaboka, Ive Ivanov i Petar Marić ostavili su neizbrisivi trag, a vrlo je dobar utisak ostavio i Domagoj Vuković. No oni su sada na drugoj strani i sigurno će dati sve od sebe za slavlje svoje momčadi.


U zabočkoj dvorani očekuje nas novi košarkaški spektakl, nadamo se uz punu dvoranu, jer momčad Zaboka nakon slavlje protiv Cibone zaslužuje maksimalni respekt. Ako možete obucite majice žutih boja, da se stvori fantastičan dekor, a potom nemojte štedjeti dlanove i bodrite Zabok na putu prema još jednom "čudu". Ako "žuti lavovi" i ne uspiju treba ih sportski pozdraviti za sve dobro što su napravili u ovoj sezoni. "Crna serija" je očito iza njih i ovo je opet onaj stari Zabok iz prva dva i posljednja dva kola sezone. Nikako nemojte propustiti ovaj košarkaški spektakl.
Valja reći kako je klub i za najmlađe pripremio posebno iznenađenje. Budući da se utakmica igra na sam blagdan sv. Nikole, zajedno s Cedevitom KK Zabok pripremio je poklone za najmlađe navijače, a bit će tu i druženje s maskotom kluba – lavom. Dođite na utakmicu, bodrite naše dečke i povedite najmlađe.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook