Prethodni članak
Sljedeći članak

Bliže se Dani kajkavske riječi Zlatar, donosimo program

Popularno Pajdaško sprehajanje, koje je prošle godine zbog epidemiološke situacije izostalo, ove godine ipak će se održati u subotu 2. listopada, ali na drugoj lokaciji, u Parku hrvatske mladeži


U petak 24. rujna započinju 52. Dani kajkavske riječi otvorenjem u Galeriji izvorne umjetnosti u Zlataru, nakon čega slijedi koncert Opće opasnosti u Parku hrvatske mladeži. Program traje do nedjelje 3. listopada, a donosi razna zabavna, kulturna i sportska događanja.

Prvog dana manifestacije bit će zanimljivih događanja u Blecu u programu ‘Tu v Belcu sme doma’, koji se nastavlja i u subotu. Subota donosi i Kup DKR u lovu ribe udicom na plovak, turnir tenisača KZŽ, radionice za djecu i likovnu koloniju.


Kruna manifestacije, priredbe dječje kulturnog stvaralaštva, bit će održane 2. i 3. listopada. Dječja likovna izložba Čovjek čovjeku i 52. Zbor malih pjesnika na redu su u sobotu, a Festival dječje kajkavske popevke u nedjelju.
Popularno Pajdaško sprehajanje, koje je prošle godine zbog epidemiološke situacije izostalo, ove godine ipak će se održati u subotu 2. listopada, ali na drugoj lokaciji, u Parku hrvatske mladeži, gdje će u nedjelju biti i zatvaranje manifestacije uz KPD Zlatarjeve i vatromet.

Donosimo i detaljan program:

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook