Prethodni članak
Sljedeći članak

Biciklistička učilica u Zlatar Bistrici


Na školskom igralištu Osnovne škole Zlatar Bistrica u organizaciji Općine Zlatar Bistrica, Policijske postaje Zlatar Bistrica, Društva naša djeca Zlatar te uz podršku Dječjeg vrtića Zlatni daniI i Osnovne škole Zlatar Bistrica, održana je Biciklistička učilica u Zlatar Bistrici.

Učilica se održala u dvije grupe i to u prvoj grupi najstarija skupina Dječjeg vrtića MALCI te prvi i drugi razred Osnovne škole, koji su uz zanimljivo predavanje policijskih službenika te prezentaciju vožnje na poligonu od strane malih edukatora naučili pravila ponašanja u prometu, gdje se smije voziti biciklom te kako pravilno koristiti zaštitu opremu.

U drugoj grupi edukaciju su slušali učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole koji su nakon zanimljivog predavanja iskušali svoje vještine vožnje bicikla na edukativnom poligonu.

Mališani su sa velikim zanimanjem pratili učilicu, a sve pod budnim okom njihovih odgojiteljica, razrednika i ravnateljica.

Općinska načelnica Vesna Mikulec razveselila je sve mališane nezaobilaznim slatkišima, a dodatno, svi polaznici ove učilice dobili su kape i priznanja o pohađanju učilice.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook