Prethodni članak
Sljedeći članak

Biciklijada Selnica-Gusakovec okupila čak 150 sudionika


Manifestacija ''Ljeto u Mariji Bistrici'' TZ Općine Marija Bistrica i ove godine donijela je Biciklijadu Selnica-Gusakovec., čije je 15. izdanje održano danas.

Ova biciklijada pamti i odgode zbog kiše, no ove godine vrijeme je poslužilo organizatorima, Turističkoj zajednici Općine Marija Bistrica, pa se okupilo 150 sudionika.

Podsjetimo, ova popularna biciklijada starta tradicionalno u Gusakovcu kod Lojzekove hiže, a ruta od 10-tak km ima stajališta kod Obitelji Bajs i kod Tehnotoma, uz besplatno osvježenje na odmorištima.

Cilj je ponovno kod Lojzekove hiže. I ove godine pridružila se i PU KZ-e, čiju su službenici za prevenciju provodili evidenciju bicikala u sklopu preventivne aktivnosti "Biciklirajmo sigurno", uz savjete za sigurnu vožnju i samo zaštitno ponašanje vezano za krađe bicikla.

Bicikliste je na početku pozdravio načelnik Općine Marija Bistrica Josip Milički. Suorganizatori su i ove godine bili: Općina Marija Bistrica, DVD Selnica, GD Crvenog križa Donja Stubica, Lojzekova hiža, obitelj Bajs i obitelj Škvorc. Biciklijada je održana prema svim epidemiološkim mjerama, a sudionici su zahvaljujući GD CK Donja Stubica mogli provjeriti tlak i šećer u krvi.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook