Prethodni članak
Sljedeći članak

Beroš o tulumu u KB Dubrava: Ovakvo ponašanje je neprimjereno

Bolnica nije mjesto za ovakve događaje, zdravstveni djelatnici moraju biti uzor u ponašanju i pridržavanju epidemioloških mjera, komentirao je za ministar zdravstva za Index.hr


Ministar zdravstva Vili Beroš jutros je za Index komentirao skandaloznu snimku tuluma koja je ovog mjeseca nastala u najvećoj hrvatskoj covid-bolnici, KB-u Dubrava.

Podsjetimo, jučer je RTL objavio snimku na kojoj se vidi kako medicinske sestre i pomoćno osoblje u KB-u Dubrava plešu, pjevaju i zabavljaju se uz tamburaše, i to bez maski i distance.

Ovakvo ponašanje u vrijeme epidemije i napora koji se ulažu u KB-u Dubrava na liječenju najtežih bolesnika od covida je neprimjereno. Bolnica nije mjesto za ovakve događaje, zdravstveni djelatnici moraju biti uzor u ponašanju i pridržavanju epidemioloških mjera", rekao nam je Beroš.

"Ovdje je sve suprotno i zato od ravnatelja bolnice i Upravnog vijeća očekujem da utvrde sve činjenice i na temelju toga odrede mjere prema svim sudionicima događaja", ustvrdio je ministar u razgovoru za Index.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook