Prethodni članak
Sljedeći članak

BERNARDIĆ: 'Bit ćemo poštena i odgovorna vlast s jasnom vizijom budućnosti'

Predsjednik SDP-a i čelnik Restart koalicije Davor Bernardić rekao je na početku sjednice Glavnog odbora stranke da je siguran u pobjedu više nego ikad jer je okupio najkvaliteniji tim za koji vjeruje da Hrvatsku mogu izvesti iz krize


foto: arhivska fotografija

Predsjednik SDP-a i čelnik Restart koalicije Davor Bernardić rekao je na početku sjednice Glavnog odbora stranke da je siguran u pobjedu više nego ikad jer je okupio najkvaliteniji tim za koji vjeruje da Hrvatsku mogu izvesti iz krize.

"Ovo je bitan dan za SDP na putu do konačne pobjede. Imamo najkvalitetnije ljude.
Dokazali smo to na izborima za Europski parlament i predsjednčkim izborima. Tako će biti ovaj put. Nećete uspjeti, promjene dolaze! poruka je to onima koji nas žele zaustaviti. Hrvatska zaslužuje bolje", rekao je Bernardić, prenosi Vijesti.hr

Uvjeren je da će imati dovoljan broj mandata za formiranje čvrste vlade.

"Više nego ikad siguran sam u našu pobjedu. Bit ćemo poštena i odgovorna vlast s
jasnom vizijom budućnosti. U protekle četiri godine nije provedena niti jedna reforma, na začelju smo EU-a. Restart će odmah donijeti Zakon o obnovi Grada Zagreba što ova vlada nije", poručio je Bernardić.

"Produljit ćemo mjeru za očuvanje radnih mjesta donošenjem zakona o skraćenom radnom vremenu. Donijet ćemo zakon o moratoriju na kredite i obveza po leasingu, zakon o direktnom kreditiranju od strane HAMAG-a i HABOR-a i to mikro, malim i srednjim poduzetnicima te OPG-ovima. Donijet ćemo set mjera za građane kako bismo ublažili posljedice krize", obećao je. Biračima je također uputio poruku: "Budite hrabri, izađite na izbore!, prenosi Vijesti.hr.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook