Prethodni članak
Sljedeći članak

Banožić sudjelovao u nesreći u kojoj je poginuo vozač kombija


Jutros nedaleko od Vinkovaca, ministar Mario Banožić imao je tešku prometnu nesreću u kojoj je poginuo jedan čovjek. Banožić se, prema informacijama nalazi u vinkovačkoj bolnici, pišu 24 sata.

Policija je objavila da je dojavu o prometnoj nesreći na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dobila u subotu u 6.15 sati. Sudarili su se kombi i osobno vozila.

- Vozač kombi vozila je u prometnoj nesreći smrtno stradao, dok je vozač osobnog vozila (državni dužnosnik), zbog zadobivenih ozljeda prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci - objavila je policija.

U jutarnjim satima u subotu 11. studenoga 2023. godine na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija. Vozač kombi vozila u prometnoj nesreći je smrtno stradao. Liječnička pomoć ministru obrane zbog zadobivenih ozljeda pružila se u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, objavio je MORH.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook