Prethodni članak
Sljedeći članak

BANDIĆ O IZLASCIMA IZ HDZ – OVE KOALICIJE: 'Pupovac i Kosor pucaju bez puške'

Aktualna politička previranja i kandidaturu za predsjednika komentirao je Bandić


Predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić danas je u Oroslavju komentirao najave HSLS – ova Darinka Kosora i SDSS – ova Milorada Pupovca da će zbog njega izaći iz koalicije s HDZ – om.

-Jedino što mogu komentirati je da su Pupovac i Kosor zadnji koji će izaći iz koalicije. Kažu da se pametan čovjek boji i prazne puške, no ona, prazna ili puna, može opaliti pod uvjetom da ju imate. Jedan prijeti praznom puškom, a drugi bez puške – rekao je Bandić. Istaknuo je kako to ne govori jer vjeruje u koaliciju s HDZ – om, nego vjeruje u Stranku rada i solidarnosti i boljitak ljudi Grada i države. – Mi smo vlastita stranka, druga po klubu u vladajućoj koaliciji, a što se picksiebnera tiče, to ne bih komentirao. Znate kaj su picksiebneri, kaj im drugo preostaje nego da kriče i bace svo blato na Bandića i dobe naslovnicu – dodao je Bandić te istaknuo kako ima još onih koji vole raditi i prepoznaju rad, stoga će biti još iznenađenja o prelascima u njegovu stranku.

Na novinarsko pitanje hoće li, nakon što to učini predsjednica, objaviti svoju kandidaturu za Pantovčak, Bandić je u svom stilu odgovorio: Vidjet ćete, bit ćete mi svjedoci.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook