Prethodni članak
Sljedeći članak

Autima naletjeli na sedmogodišnje i petnaestogodišnje dijete


Varaždinska policija objavila je da su se u ponedjeljak dogodile dvije prometne nesreće u kojima su automobili udarili sedmogodišnje dijete i 15-godišnju djevojčicu. Prva nesreća dogodila se oko 14:50 u Ulici Stanka Vraza u Varaždinu, kada je 31-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom iz smjera Kapucinskog trga u smjeru Optujske ulice, piše Index.

"Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza nije se zaustavio i propustio pješaka, te je prednjim dijelom vozila naletio na 15-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko istog. Ona je uslijed udara ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin", rekli su u policiji.
Isti dan oko 17:35 u Ulici Vladimira Gortana u Varaždinu 43-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom iz smjera Krklecove u smjeru Hegedušićeve ulice.

"Dolaskom do raskrižja brzinu kretanja nije prilagodila stanju i uvjetima na kolniku te je prednjim dijelom vozila udarila dijete starosti sedam godina, koje je u trenutku prometne nesreće neoprezno i van obilježenog pješačkog prijelaza pretrčavalo kolnik. U prometnoj nesreći dijete je ozlijeđeno. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Težina ozljeda djece zasad nije poznata", zaključili su iz policije, prenosi Index.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook