Prethodni članak
Sljedeći članak

Asfaltirat će se u naseljima Pustodol, Donja Stubica, Lepa Ves, Gornji Matenci, Milekovo Selo i Donja Podgora

Ukupna vrijednost radova s PDV-om iznosi 677.387,50 kuna, a financira se iz proračuna Grada – rekao je gradonačelnik Nikola Gospočić


Grad Donja Stubica i izvođač radova Strojni iskop – Transport iz Špičkovine sklopili su ugovor o asfaltiranju nerazvrstanih cesta u naseljima Grada Donja Stubica u 2020. godini. Asfaltirat će se sljedeće nerazvrstane ceste: Lepa Ves-Odvojak Martineki-Horvat u dužini od 160 m u naselju Lepa Ves, Obrtnička - Odvojak Žukini u dužini od 180 m u naselju Donja Stubica, Donja Podgora-Odvojak Beziki u dužini od 45 m u naselju Donja Podgora, Milekovo selo-Odvojak Kuclji u dužini od 120 m1 u naselju Milekovo Selo, Gornji Matenci-Odvojak Hreneki u dužini od 155 m u naselju Gornji Matenci, Dubrovačka-Odvojak Meglići u dužini od 90 m u naselju Donja Stubica, Pustodol-Odvojak Lisaki-Japec u dužini od 220 m u naselju Pustodol, Toplička-Odvojak-Svečnjaki-Vidiček u dužini od 50 m u naselju Donja Stubica te Ulica Stjepana Tučkara u dužini od 85 m u naselju Donja Stubica.

 

- Ukupna vrijednost radova s PDV-om iznosi 677.387,50 kuna. Radovi se financiraju iz gradskog proračuna, a asfaltiranje kreće ovog tjedna – rekao je gradonačelnik Nikola Gospočić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook