Prethodni članak
Sljedeći članak

Adventski program u Radoboju uz paljenje druge svijećeOve subote, 9. prosinca u Radoboju nas očekuje paljenje druge Adventske svijeće s početkom u 17 sati na Šetnici u Radoboju.

Adventski zabavni program također će se održati na Šetnici u Radoboju i u Hiži štruklji uz ponudu toplih napitaka, lepinja i kobasica.  Posjetitelji Adventa u Radoboju mogu pritom u Centru za prirodu razgledati izložbu Božićnih jaslica autorice Maje Mutak uz prigodnu prodaju božićnih ukrasa i vjenčića  OŠ Radoboj-učeničke zadruge „Guci i trpuci“ i Društva Naša djeca Radoboj. 

U Muzeju Radboa za djecu će također u subotu, 9. prosinca s početkom u 17:30 biti organizirana Božićna radionica izrade ukrasa. Nastavak projekta „Zvjezdarnice u Radoboju“ organiziran je za subotu i u slučaju naoblake i lošeg vremena za nedjelju, 9. - 10. prosinca s početkom u 18:00 sati u Planinarskom domu u Radoboju (Radoboj 157a).

Provoditi će se radionice promatranja noćnog neba kroz teleskop. Radionice će provesti Astronomsko društvo „Meteor“ iz Krapine.

Dođite svi na Advent u Radoboju!

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook