Prethodni članak
Sljedeći članak

71-GODIŠNJAK ČUDOM PREŽIVIO: Sletio autom u kanal i udario u betonski most

Nesreća se dogodila u mjestu Hrastje u Svetom Ivanu Zelini


Za vozača Golfa slijetanje u kanal pa potom udarac u betonski most bilo je zamalo kobno. Nesreća se dogodila u mjestu Hrastje u Svetom Ivanu Zelini. Pune ruke posla imali su Hitna, policija i DVD Sveti Ivan Zelina.

Zagrebačka policija utvrdila je da je 71-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke VW zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom D-3, kroz mjesto Hrastje u smjeru juga. Dolaskom u blizinu kućnog broja 2b, nije se kretao obilježenom prometnom trakom uz desni rub kolnika te je sletio udesno izvan kolnika u kanal i naletio na betonski most


 


Liječnička pomoć pružena mu je KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

"Sjedili smo u kući i najednom se čuo strahoviti 'dum'. Sin je otrčao van i vidio auto u kanalu zgužvan poput sklopljene lepeze. Otvorio je vrata da vidi je li vozač pri svijesti. Odmah je nazvao Hitnu, a vozača je pitao kako je i jel pio te mu objasnio da ga ne smije dirati i izvlačiti do dolaska Hitne. Na što mu je vozač rekao da pio nije te mu se zahvaljivao na pomoći.

Čovjek je bio u totalnom šoku i prikliješten u smrskanom limu. S obzirom da po toj ulici ljudi voze k'o divljaci, stavili su trokute na se netko ne zabije u njih. Inače, unazad nekoliko godina, netko "pametan" je odobrio da brzina na toj dionici bude čak 80 km/h. Tako da je svaki dan izlazak iz dvorišta autom, kako bi se uključili u promet, veliki rulet", rekla je jedna mještanka za Jutarnji list.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook