Prethodni članak
Sljedeći članak

4 nove osobe pozitivne na koronavirus, 24 osobe u bolnici, dvije na respiratoru

Od srijede, 02. lipnja 2021. godine vrijeme uzimanja uzorka za testiranje na SARS COV2 u šatoru kod Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana je radnim danom i subotom od 07,00 do 09,00 sati, dok se nedjeljom ne vrše testiranja


Na području Krapinsko - zagorske županije evidentirane su 4 nove osobe pozitivne na koronavirus. Radi se o osobama sa područja sljedećih jedinica lokalne samouprave: Hrašćina, Kraljevec na Sutli, Sv. Križ Začretje i Donja Stubica.

Oporavila se 1 osoba a trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko - zagorske županije iznosi 55. U samoizolaciji se nalazi 101 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 24 pacijenta pozitivna na SARS CoV-2, među kojima 2 osobe na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih osoba sa SARS CoV-2 infekcijom.

Od srijede, 02. lipnja 2021. godine vrijeme uzimanja uzorka za testiranje na SARS COV2 u šatoru kod Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana je radnim danom i subotom od 07,00 do 09,00 sati, dok se nedjeljom ne vrše testiranja.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook